Tuesday, August 31, 2021

σεισμοσ κορινθοσ χθεσ

Posted by aeldabrkama on Tuesday, August 31, 2021

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 37 Ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 39 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με Γεωδυναμικό.


Awxc6qftvrl Dm

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην Κόρινθο το πρωί του ΣαββάτουΗ σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

σεισμοσ κορινθοσ χθεσ. 1 day agoΕιδήσεις - Σεισμός. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Δυτική Αττική.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 24 χιλιόμετρα Δυτικά της Κορίνθου. Σεισμική δόνηση 32 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης κοντά στην Κόρινθο. Ο σεισμός των 31 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε εστιακό βάθος 152 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν.

Σεισμός μεγέθους 31 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1822 κοντά στην Κόρινθο. Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 1500 σήμερα το μεσημέρι Κυριακής 124 στην Κόρινθο.

Σεισμός 32 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 14042020 κοντά στην Κόρινθο. Σεισμός στην Κόρινθο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο οποίος έγινε επίσης αισθητός σε κάποιες περιοχές του νομού Αττικής. Ταρακουνήθηκαν και αγχώθηκαν οι κάτοικοι της Αθήνα με τα 41 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στις 2350 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή ανάμεσα σε Αφίδνες και Καπανδρίτι.

Το επίκεντρό του εντοπίζεται στην περιοχή των Αλκυονίδων 23 χλμ. Νίκος Δημάκης Ψηφιακή επεξεργασία - επιμέλεια. Ειδήσεις - Καθησυχαστικός για τον σεισμό των 39 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Κορινθιακό Κόλπο και έγινε αισθητός και στην Αθήνα εμφανίστηκε ο.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε 17 χιλιόμετρα νότια. Ο σεισμός σύμφωνα με την αυτόματη λύση του. Σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του ΕΚΠΑ ο σεισμός είχε εστιακό.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας με μέγεθος μεγαλύτερο από 20 r στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το. ΕΛΛΑΔΑ iefimeridagr Σεισμός 4 1 Ρίχτερ Αθήνα σεισμική δόνηση.

Σύμφωνα με την Αυτόματη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός. Σεισμός της τάξης των 37 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης κοντά στην Κόρινθο. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2306 στην Κόρινθο.

Σεισμός μεγέθους 37 Ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα κοντά στην πόλη της Κορίνθου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου η. Σεισμική δόνηση μεγέθους 39 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στον Κορινθιακό Κόλπο και έγινε αισθητή και στην Αττική.

Σεισμική δόνηση 39 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου κοντά στην Κόρινθο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 1602. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Αττική τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σεισμός τώρα κοντά στην Κόρινθο μεγέθους 28 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


Pin By Kartsonakis Pan On Korin8os Tree Plants Tree Trunk


Korin8os Tsoliades Sthn Parelash Ths 25hs Martioy


Seismos Korin8os Newsbomb


Kartson Alh8eyei Arage Kai Pote Egine Ayto Macedonian Blog Posts Blog


Seismos Sthn Korin8o Giati To Rhgma Twn Alkyonidwn Anhsyxei Toys Seismologoys Ydrogeios 106 9 Fm


Seismos Korin8os Newsbomb


Seismos Twra 3 4 Rixter Sthn Italia Ekklhsia Online Earthquake Today Earthquake Ncr


Oy Pantos Plein Eis Korin8on Arxaia Korin8os 9 Febroyarioy 1858 161 Xronia Apo Ton Katastrofiko Seismo


Domh Filo3enias Metanastwn Pali Adikhmenh H Korin8os Streetlife


Uda4pkfiqucdrm


Port Of Athinios Santorini C 1900 Greece Photography Visiting Greece Greece Pictures


Seismos Korin8os Newsbomb


Seismos Korin8os Newsbomb


Korin8os 29 Ioynioy 1938 Me Megaloprepeia O Eortasmos Toy Polioyxoy Ths Korin8oy Gnwmh Politwn


Kartson Korin8os Paralia Kalamia Shmera Paei Ki Ayto E Monster Trucks Trucks Monster


1dmoetxkalramm


Korin8os 93 Xronia Apo To Seismo Poy Isopedwse Thn Polh Anagnostis Org


Seismos Korin8os Newsbomb


Awxc6qftvrl Dm

Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-Quotes-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News-News

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment

               
         
close